Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκαν σήμερα(27/11) το πρωί δύο παίκτες του Άρη. Ο λόγος για τους Μάικλ Τζένκινς, που υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Δόξα Λευκάδας και Ντέβιν Μαρμπλ που τον τελευταίο καιρό νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο πόδι. Οι εξετάσεις του πρώτου βγήκαν καθαρές, ενώ όσον αφορά τον Μαρμπλ τα αποτελέσματα δεν ήταν ανησυχητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Το πρωί της Κυριακής (27/11) οι Michael Jenkins και Devyn Marble βρέθηκαν στην κλινική “Άγιος Λουκάς” και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας, κ.Νικόλαο Κουκουλιά, η μαγνητική του MichaelJenkins ήταν “καθαρή”. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη στην αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας τράβηγμα στον προσαγωγό και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με την Μονακό.

Όσον αφορά στον Devyn Marble, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι. Πρόκειται για τον τραυματισμό  που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, τα αποτελέσματα της εξέτασης δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.