Ο σύμβουλος του Άρη, Σταύρος Ελληνιάδης, αποθέωσε τον κόσμο του Άρη, που ετοιμάζεται να κάνει και δεύτερο sold out αγοράζοντας εισιτήρια της ομάδας για να την ενισχύσει οικονομικά, παρά το γεγονός ότι οι εξέδρες παραμένουν κλειστές λόγω Covid-19

 Ο κόσμος του Άρη στέκεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο δίπλα στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ομάδας, βγάζοντας στην αγορά ηλεκτρονικά εισιτήρια, για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Ο σύμβουλος του Άρη, Σταύρος  Ελληνιάδης, αποθέωσε τον κόσμο του «αυτοκράτορα» μέσα από τα social media και του έβγαλε το καπέλο.

Οι «κίτρινοι» είχαν ζητήσει από τον κόσμο να προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήρια στις συμβολικές τιμές των 5 και 10 ευρώ. Ο κόσμος ήδη έκανε το πρώτο sold out, καθώς πουλήθηκαν πάνω από 5.200 εισιτήρια στην πρώτη δόση της προσπάθειας αυτής και με βάσει την χωρητικότητα του «Αλεξάνδρειου» ο αριθμός αυτός δείχνει ότι πουλήθηκαν όλα.

Ήδη έχει ξεκινήσει η δεύτερη προσπάθεια και το sold out είναι κοντά.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης σχολίασε το όλο θέμα μέσα από την σελίδα του στο Facebook και έσταξε μέλι για την προσπάθεια του κόσμου και την συμπαράστασή του στην ομάδα.

Αναλυτικά ο Σταύρος Ελληνιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε: «Η Αγάπη και η Αφοσίωση σε αυτήν την Ομάδα, Οδηγός για το Μέλλον!!!!! Μπράβο στον Λάο του Αυτοκράτορα!!!!».

 

TO POST ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΑΔΗ