Ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από το Ρέθυμνο για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στάθηκε στην απειρία των παικτών του, ενώ αναγνώρισε ότι ο ΑΓΟΡ κέρδισε δίκαια.

“Το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια. Το σκορ πήγε τόσο ψηλά απ’ την αρχή του παιχνιδιού, ειδικά απ’ τη στιγμή που χάσαμε την επαφή μας με την άμυνα. Είμαστε μία ομάδα που παίρνει ρυθμό απ’ την άμυνα. Δεν είχαμε την σωστή αντίδραση, ούτε οι γκαρντ, ούτε οι ψηλοί. Φάνηκε η απειρία της δικής μας ομάδος. Είχε 0/6 επιθέσεις στο τέλος, κακές επιλογές και στην επίθεση δεν βρήκαμε τα μις ματς, ώστε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Κρατάμε την διάθεση. Ήταν ένα κακό παιχνιδι από εμάς από άποψη αντίδρασης. Προσπαθούμε να κρατάμε το μπασκετικό κομμάτι”

Ο γκαρντ του Άρη Γιάννης Αθηναίου δήλωσε: “Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Ήταν μία ομάδα που προερχόταν από εντός έδρας ήττα κι ήθελε να αντιδράσει. Δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία δεν πήραμε σωστές επιθέσεις. Κάναμε 6 λάθος επιθέσεις, όταν η διαφορά ήταν στους 5 πόντους κι εκεί χάθηκαν οι ελπίδες, που είχαμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην συνέχεια, με τον Πανιώνιο, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε”.