Χωρίς τον Δημήτρη Σταμάτη θα παραταχθεί αύριο (10/4) στο «Αλεξάνδρειο» ο Άρης απέναντι στον Ιωνικό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League

Ο γκαρντ των κίτρινων δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έτσι δεν θα ενισχύσει τον Άρη στο παιχνίδι με τους Νικαιώτες. Ο Σταμάτης είχε υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο και ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον Ιωνικό, καθώς έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα.

Ο παίκτης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα κανονικά και έτσι κόπηκε από την αποστολή.

«Εκτός» του αγώνα με τον Ιωνικό θα μείνουν και οι νεαροί παίκτες των κίτρινων, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, που είναι τραυματίες εδώ και καιρό.

Μάλιστα το θέμα του Τσιρογιάννη είναι τελικά σοβαρό. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, έχει υποστεί ρήξη στο πρόσθιο κέρας του έξω μηνίσκου του δεξιού του γόνατου.

Ο 21χρονος γκαρντ θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης, σε συνδυασμό με θεραπείες και θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δυο με τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση  του Άρη:

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (09/04), με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (10/04) παιχνίδι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τον αγώνα.

Να σημειωθεί ότι ο Τσιρογιάννης υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, έχει υποστεί ρήξη στο πρόσθιο κέρας του έξω μηνίσκου του δεξιού του γόνατου.

Ο 21χρονος point guard θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης, σε συνδυασμό με θεραπείες και θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δυο με τρεις εβδομάδες.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video.