Με δύο παλιούς παίκτες του πλαισίωσε το προπονητικό σταφ του Γιάννη Καστρίτη ο Άρης. Ο λόγος για τον Γιώργο Σιγάλα και τον Σωτήρη Καραποστόλου, δύο παίκτες που φόρεσαν την κίτρινη φανέλα ως αθλητές, ο πρώτος τις σεζόν 1998-99, 1999-2000, 2005-06, 2006-07 και ο δεύτερος τις σεζόν 2004-05 και 2012-13.

Οι δύο ανακοινώσεις του Άρη:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σωτήρη Καραποστόλου, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο γεννηθείς στις 15 Ιουλίου του 1978, Σωτήρης Καραποστόλου μόνο… άγνωστος δεν είναι στον ΑΡΗ, στον οποίο έχει αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους. Φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα για πρώτη φορά τη σεζόν 2004-05, φτάνοντας στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, στο «Λίντο» κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επέστρεψε στον ΑΡΗ το 2012, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση της 6ης θέσης παρότι αυτή αγωνίστηκε μόλις με δύο ξένους παίκτες.

Ο Καραποστόλου έχει αγωνιστεί επίσης στους Κουάκεμπρικ (Γερμανία), Μακεδονικό, Πανελλήνιο, Ρέθυμνο, Κεραυνό Στροβόλου, Ολύμπια Λάρισας, Ηρακλή και Καβάλα, Ανατόλια και Νεανική Εστία Μεγαρίδας. Ακόμη, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική καριέρα του, φοίτησε και αγωνίστηκε στο Southern New Hampshire University.

Το πρώτο προπονητικό του εγχείρημα το πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν, ως ασίσταντ κόουτς στον Ηρακλή και πλέον εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο του ΑΡΗ».
————————————————————————————————
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γιώργο Σιγάλα, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Γιώργος Σιγάλας (γεννηθείς στις 31/07/1971) είναι μία από τις πιο σημαντικές μορφές στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Στην πλούσια καριέρα του ως καλαθοσφαιριστής, «μετράει» δύο παρουσίες στον ΑΡΗ, από το 1998 έως το 2000 και από το 2005 έως το 2007. Στη δεύτερη παρουσία του, συνέβαλε σημαντικά στην πορεία του ΑΡΗ έως τον τελικό του ULEB Cup, το 2006 στο Σαρλερουά απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας, όπως και στην επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα την ίδια χρονιά, αλλά και την πολύ καλή παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τη σεζόν 2006-07. Επίσης, διετέλεσε μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από το 2018 έως το 2019.

Εκτός από τον ΑΡΗ, ο «Ράμπο» του ελληνικού μπάσκετ αγωνίστηκε στους Ολυμπιακό, Παπάγου, Στεφανέλ Μιλάνο, ΠΑΟΚ, Γρανάδα, Ρέτζιο Καλάμπρια, Μακεδονικό και Πανιώνιο. Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 185 φορές και αγωνίστηκε σε έξι Ευρωμπάσκετ, δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, στην Ατλάντα.

Μετά την τελευταία χρονιά του στον ΑΡΗ, ο Γιώργος Σιγάλας αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, το καλοκαίρι του 2007. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε το πρώτο προπονητικό εγχείρημά του, στην Εθνική Νέων. Σε συλλογικό επίπεδο εργάστηκε στον Ερμή Λαγκαδά και το Αιγάλεω, ως χεντ κόουτς και στη συνέχεια είχε πλούσια δράση στον τομέα των Ακαδημιών.

Στα μέσα της σεζόν 2019-20 κάθισε στον πάγκο του Ηρακλή ως συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη, ενώ από το 2020 έως το 2022 συνεργάστηκε εκ νέου με τον Έλληνα κόουτς, στον Κολοσσό Ρόδου».