Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στις 20.30 και ολοκληρώθηκε σχεδόν στις 12 τα μεσάνυχτα το Περιστέρι επικράτησε εκτός έδρας του Άρη. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό με τη διαιτητή του αγώνα Τσαρούχα να αποφασίζει την εκκένωση του γηπέδου στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Η αναμέτρηση ξεκίνησε μετά από μια ώρα και οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Denmon με 22 πόντους ενώ από πλευράς Άρη ρεκόρ σημείωσε ο Notae με 37 πόντους

Ξεκίνημα της αναμέτρησης και ο Άρης μπήκε στο γήπεδο με σφιχτή την αμυνά του και το Περιστέρι αρκετά νευρικό. Νετζήπογλου και Notae έδωσαν προβάδισμα έξι πόντων (6-0). Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στη συνέχεια αλλά ο Notae είχε καλό ξεκίνημα (12-7). Καθώς περνούσε η πρώτη περίοδος, οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ με τον Hammer να ηγείται επιθετικά των φιλοξενουμένων (19-19). Στα μισά της δεύτερης περιόδου ο Hammer έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στο Περιστέρι (23-25). Εν συνεχεία, οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πιεσή τους στην άμυνα και ο Randanov έδωσε αέρα έξι πόντων στην ομάδα του (26-32). Ο Notae όμως με προσωπικές ενέργειες μείωσε στους τρεις (31-34). Προς το τέλος του πρώτου μέρους ο Bilan έκανε το 32-39 και ο Haggins μείωσε στους τέσσερις ευθύς αμέσως.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησα νευρικά και για τις δύο ομάδες με τον Francisco να στέλνει τη διαφορά στους επτά στο 2ο λεπτό του τρίτου δεκαλέπτου (35-42). Ο Άρης είχε νωθρό ξεκίνημα και ο Denmon έκανε το 37-45. Το Περιστέρι είχε το πλήρη έλεγχο σε άμυνα και επίθεση έχοντας μάλιστα και επιθετική πολυφωνία (40-49). Η διαφορά έφτασε σε διψήφια διαφορά μάλιστα με τον  Χουγκάζ να κάνει το 45-56. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου ενώ με τη λήξη ο Πουλιανίτης έκανε το 47-62. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Άρης επιχείρησε από την αρχή να κάνει την αντεπιθεσή του με τον Notae να βρίσκεται σε μεγάλο επιθετικά βράδυ και να ρίχνει τη διαφορά στους εννέα (55-64). Στο 59-67 το παιχνίδι διακόπηκε από τους διαιτητές λόγω των υβριστικών συνθημάτων από τους οπαδούς του Άρη.

Η κ. Τσαρούχα αποφάσισε την εκκένωση του γηπέδου και το παιχνίδι ξεκίνησα περίπου μια ώρα μετά. Στο ξεκίνημα και πάλι του παιχνιδιού ο Άρης με ένα γρήγορο σερί 5-0 μείωσαν στους τρεις (64-67) ενώ το Περιστέρι φάνηκε επηρασμένο από τη διακοπή. Ο Notae μάλιστα έφτασε το παιχνίδι σε απόσταση αναπνοής (67-69). 23” πριν τη λήξη ο Denmon ήταν ψύχραιμος πίσω από τη γραμμή της φιλανθρωπίας (72-77). Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να γυρίσουν το ματς, ο Denmon με βολές σφράγισε μια επεισοδιακή νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 35-39, 47-62, 78-83.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.