Ημέρα… ερχομών στον Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να υποδέχεται αρκετά από τα μεταγραφικά αποκτήματα ξένων παικτών της σήμερα το μεσημέρι (16/8).

Ένας εξ αυτών, ο Josh Hagins, γνώριμός μας από την πρόσφατη θητεία του στον Ηρακλή, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο του «σπίτι» αλλά και την ανυπομονησία του να παίξει μπροστά στο κοινό του συλλόγου στο «Αλεξάνδρειο» -κάτι για το οποίο περίμενε σε όλη του την καριέρα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το να έρχεσαι από το κολέγιο στην Ευρώπη είναι κάτι διαφορετικό αναφορικά με το παιχνίδι. Είναι διαφορετικά τα στιλ παιχνιδιού. Εγώ είμαι στην Ευρώπη για αρκετό καιρό. Είναι ένα από τα καθήκοντά μου να βοηθήσω τα νεότερα παιδιά να προσαρμοστούν. Όμως νομίζω ότι δε θα χρειαστούν μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Έχω πολλά να αποδείξω αυτήν τη χρονιά. Θα μπω στο γήπεδο για να παίξω σκληρά και να φέρω «φλόγα» στην ομάδα, είτε στους αγώνες, είτε καθημερινά στις προπονήσεις. Νιώθω ότι είμαι σε… αποστολή.

Περίμενα όλη την καριέρα μου για να παίξω μπροστά σε ένα κοινό σαν του Άρη. Για μένα αυτή θα είναι μία ξεχωριστή χρονιά και ανυπομονώ να τη ζήσω».