Ο Άρης αποκλείστηκε με το που άρχισε τις υποχρεώσεις του στο FIBA Europe Cup. Ευρώπη τέλος, λοιπόν, για τους “κίτρινους”, οι οποίοι θα επικεντρωθούν πλέον στην Basket League, που είναι άλλωστε και ο πρωταρχικός στόχος τους.

Ο Γιάννης Καστρίτης εγγυήθηκε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι πολύ καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας τη μεγαλύτερη ετοιμότητα της BC Wolves στο συγκεκριμένο παιχνίδι…

«Για όσο διάστημα είχαμε δυνάμεις και ήμασταν πνευματικά συγκεντρωμένοι, ελέγχαμε το παιχνίδι. Όταν τα πόδια κουράζονται και οι ανάσες πέφτουν, μιλάει η εμπειρία. Φάνηκε η εμπειρία και η ετοιμότητα της Wolves. Κέρδισαν δίκαια. Ήταν όμως καλό ματς και για εμάς, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά στο παιχνίδι μας. Αυτό που παρουσιάσαμε για 20 λεπτά, να το κάνουμε για μεγαλύτερο διάστημα στο παιχνίδι», είπε ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστούμε να κρίνουμε τα παιδιά. Τα αγαπάμε και ειδικά μετά από ήττες. Ο Καββαδάς έρχεται από τραυματισμό. Βρίσκεται στο 60%. Κατέθεσε ψυχή. Ο Γκούντγουιν είναι rookie που τώρα αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην Ευρώπη, όπως και άλλοι. Δεν θα σχολιάσω τη διαιτησία. Δουλειά μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε συνθήκες», συνέχισε ο Καστρίτης, που είπε αναφορικά με την ανάγκη του Άρη να βελτιωθεί:

«Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε. Και να κερδίζαμε το παιχνίδι, πάλι είμαστε μακριά από το μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε. Περιμένουμε ακόμα μία προσθήκη. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και από εβδομάδα σε εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι. Δεν σταματάμε, μιλάμε, τσεκάρουμε την αγορά και περιμένουμε τον κατάλληλο παίκτη για να κλείσει το ρόστερ μας».