O Άρης θα φιλοξενιθεί το Σάββατο(28/11, 17.00) στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ στα πλαίσια της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ντομινίκ Ουότερς, ανανεώνοντας το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αφού πρώτα ευχήθηκε στους συμπατριώτες του για την Ημέρα των Ευχαριστιών, τόνισε πως οι “κιτρινόμαυροι” θα “παλέψουν” το στο αυριανό(28/11) παιχνίδι, προκειμένου να ανακάμψουν από την βαριά ήττα απέναντι στην Μπουντούτσνοστ για το Eurocup.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους! Πρώτα από όλα θέλω να πω Happy Thanks Giving σε όλους πίσω στην πατρίδα. Την Πέμπτη (26/11) ήταν η Ημέρα των Ευχαριστιών, είναι εθνική γιορτή για εμάς στις ΗΠΑ. Όσον αφορά εμένα και τους Αμερικανούς συμπαίκτες μου θα γιορτάσουμε το Σάββατο (28/11) όταν γυρίσουμε στο σπίτι μας, με τις κοπέλες μας και τις οικογένειές μας. Θα δειπνήσουμε μαζί, θα φάμε την παραδοσιακή γαλοπούλα…. Θα γιορτάσουμε με λίγη καθυστέρηση, αλλά και πάλι έχει αξία για εμάς.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ήταν, μια σκληρή ήττα για εμάς αυτή στην Ποντγκόριτσα. Στο πρώτο μέρος έβαζαν τα πάντα κι εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Περιμένουμε περισσότερα από τον εαυτό μας και ντροπιαστήκαμε από αυτή την ήττα. Οπότε, στον αγώνα με την ΑΕΚ θέλουμε να ανακάμψουμε, να αντιδράσουμε και να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Τους ξέρουμε καλά, παίξαμε νωρίτερα για το Κύπελλο και ανυπομονούμε να παίξουμε και πάλι εναντίον τους. Ξέρουμε ότι θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο, αλλά θέλουμε να πατήσουμε και πάλι στα πόδια μας και να ανακάμψουμε από την ήττα μας στο Eurocup”.