Τα δύο από τα τρία βασικά θέματα στην ατζέντα της διοίκησης του Άρη συνεχίζουν να είναι “ανοιχτά”. Αναφερόμαστε φυσικά στην παραμονή των Βαγγέλη Αγγέλου και Σάσα Βεζένκοφ. Δύο υποθέσεις οι οποίες δεν εξαρτόνται από τους “κίτρινους”, που στην περίπτωση Αγγέλου έχουν καταθέσει στην οριστική τους προσφορά, ενώ σε αυτή του πιτσιρικά περιμένουν να μάθουν την απόφαση του ίδιου σχετικά με το που θέλει να συνεχίσει (Εξέβιερ ή Άρη). Υπάρχει όμως κάτι άλλο που απασχολεί περισσότερο από αυτές τις υποθέσεις και δεν είναι άλλο από το άρθρο 99.

Η επιβίωση του “Αυτοκράτορα” εξαρτάται από την εισαγωγή του στο συγκεκριμένο πτωχευτικό κώδικα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου αυτό να γίνει πραγματικότητα. Αύριο θα πραγματοποιηθούν λοιπόν δύο συναντήσεις με ορίζοντα το άρθρο 99 και την επόμενη μέρα. Αρχικά η διοίκηση του Άρη θα βρεθεί με τους μετόχους της ομάδας προκειμένου να συζητηθεί το πως οι τελευταίοι θα διευκολύνουν την ένταξη των “κιτρίνων” σε αυτό μέσω των καρτέλων που έχουν. Παράλληλα θα τους ζητηθεί να συνδράμουν οικονομικά όσο μπορούν, αφού το ποσό που θα πρέπει να δοθεί την επόμενη σεζόν μόνο για το άρθρο 99 θα αγγίξει τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Η σκυτάλη στη συνέχεια θα περάσει στο “Aris Golden Club”, που θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίασή του σε διάστημα λίγω ημερών. Σκοπός φυσικά δεν είναι άλλος από το πως θα μπορέσει ο φορέας να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τη νέα σεζόν την ομάδα.