Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

Ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται αύριο (13/10, 18:00, ERTSPORTS) κόντρα στη Λάρισα, στο κλειστό της Νεάπολης της θεσσαλικής πόλης, για την 3η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Σχολιάζοντας την αυριανή αναμέτρηση ο Σούλης Μαρκόπουλος, υπογράμμισε:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία, όπως κι εμείς, είναι καινούργια και προσπαθεί να βρεθεί μέσα στο γήπεδο. Η Λάρισα θα παραταχθεί με έναν καινούργιο παίκτη (Darnell Harris), ο οποίος έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο ρόστερ της υπάρχουν καλοί παίκτες, ορισμένοι εκ των οποίων, έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια.

Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, να διαβάσουμε τα miss match, τα οποία θα δημιουργηθούν στη διάρκεια του αγώνα και να στοχεύσουμε πάνω σ’ αυτά. Και οπωσδήποτε, να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε πολύ δυνατή άμυνα, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (12/10) την προετοιμασία τους με μια μεσημεριανή προπόνηση, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Κώστα Βλάσιο. Ο αρχηγός του ΑΡΗ πάντως, βρέθηκε στο «Nick Galis Hall» και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση. Από Δευτέρα (14/10) θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σε λιγότερο από 15 μέρες, όταν θα αφαιρέσει το γύψο από το αριστερό χέρι, θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Πριν μπουν στο γήπεδο, οι παίκτες παρακολούθησαν σε video τον αυριανό (13/10) τους αντίπαλο.

Την αποστολή του ΑΡΗ απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Φλιώνης, Milosevic, Σακελλαρίου, Σιδηροηλίας, Talton, Gecevicius, Gagic, Σλαφτσάκης, Dragicevic, Morris, Βουλγαρόπουλος.