Ο ΚΑΟΔ δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό στη Δράμα, ωστόσο έδειξε μία πολύ καλή εικόνα απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Νέναντ Μάρκοβιτς δεν θα μπορούσε να μη μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, κάτι που τόνισε και μετά το τέλος του αγώνα, παρά την ήττα της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολη ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ. Θεωρούσαμε πριν από το παιχνίδι ότι ο τελικός του κυπέλλου, το δύσκολο ταξίδι στη Ρωσία θα είχε φέρει κούραση στον Ολυμπιακό αλλά αυτό δε φάνηκε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που η άμυνά τους μας πίεσε πολύ. Επιπρόσθετα στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, βιαζόμασταν και δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να σκοράρει 50 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, βελτιώσαμε την άμυνα, γυρίσαμε περισσότερο την μπάλα, φτάσαμε κάποιες φορές κοντά αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε υπομονή και εμπειρία. Γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να αλλάξουμε τη ψυχολογία, αλλά αυτό θέλει χρόνο και δεν είναι εύκολο να γίνουν σε δέκα μέρες. Τα παιδιά όμως δουλεύουν σκληρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτό”.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Πάλμερ, δήλωσε: “Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά, αλλά νομίζω ότι κι εμείς βελτιωθήκαμε σήμερα. Έχουμε ακόμα πράγματα να διορθώσουμε για να βελτιωθούμε ως ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ίκαρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν σήμερα, μου έδωσαν την μπάλα εκεί που μπορούσα να σκοράρω και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και στα επόμενα παιχνίδια”.