Ο ΚΑΟΔ όχι μόνο πέτυχε τον αρχικό του στόχο, ο οποίος ήταν η παραμονή στην κατηγορία αλλά και έχει βάσιμες ελπίδες για μια θέση στους “8”. Στο γεγονός αυτό αναφέρθηκε ο Έρικ Άτκινς μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης (25/04, 17:00) με την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός γκαρντ, παρότι ενθουσιασμένος με την προοπτική της συμμετοχής στα πλέι οφ, δήλωσε πως οι Δραμινοί κοιτούν μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΝΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23χρονου γκαρντ:

“Δικαίωση και κίνητρο τα playoffs”

“Καλησπέρα σας από τη Δράμα,

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο σημείο αυτό της χρονιάς, να έχουμε εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο αν το κερδίσουμε, αυξάνουμε τις πιθανότητές μας να μπούμε στα πλέι οφ.

Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα αυτό για την ομάδα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μερικές βδομάδες πριν υπήρχαν άλλοι στόχοι και ήμασταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Αυτή η διαδικασία, όλη αυτή η πορεία μας έκανε καλύτερους, πιο ώριμους, ειδικά εμάς που αγωνιζόμαστε για πρώτη φορά ως επαγγελματίες.

Είμαι χαρούμενος που βιώνω την πρώτη μου χρονιά μετά το κολέγιο με τον American Genetics ΚΑΟΔ, με αυτούς τους συμπαίκτες, αυτό το τεχνικό τιμ, αυτή τη διοίκηση.

Περάσαμε δύσκολα, κάναμε ήττες που μας πόνεσαν πολύ, βρεθήκαμε σε άσχημη θέση, αλλά δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε και δικαιωθήκαμε.

Η δικαίωση ήρθε καταρχήν με την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, αλλά και στη συνέχεια με το ότι αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα που έχει κίνητρο και φιλοδοξία. Η νίκη μας επί του Απόλλωνα ήταν πολύ σημαντική και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ακόμα δύσκολο αντίπαλο. Η ΑΕΝΚ δεν είναι κακή ομάδα, το αντίθετο. Ίσως να μην είχαν τα αποτελέσματα που ήθελαν, αλλά παραμένει ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος που έχουμε στους τελευταίους αγώνες για να πάρουμε τη νίκη.

Θα ήθελα πολύ να παίξω στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με τον American Genetics ΚΑΟΔ, να νιώσω αυτή την εμπειρία, αλλά όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους. Προς το παρόν μας απασχολεί μόνο η Κηφισιά.”

Τσιτσόπουλος Γρηγόρης