Την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο ανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ, τόνισε πως πλέον κοιτάει τα επόμενα παιχνίδια, ενώ δεν ξεκαθάρισε αν η ομάδα του θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στο ρόστερ προκειμένου να αλλάξει η εικόνα.

Αναλυτικά ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαμε και ο Ίκαρος έπαιζε μόνος του. Δεν κάναμε ούτε καν τα βασικά του μπάσκετ και γι’ αυτή την εικόνα έχω εγώ την ευθύνη και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα και καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε τη δουλειά, ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε κάποια αλλαγή, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω αν κάποια αλλαγή στο ρόστερ, θα αλλάξει την εικόνα μας. Θα κοιτάξουμε την αγορά και θα αποφασίσουμε”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Κακαρούδης σημείωσε: “Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς, καθώς ο αντίπαλος κόουτς ήξερε τα μυστικά μας και εμείς ξέραμε τα μυστικά του. Στο πρώτο μέρος ήμασταν μουδιασμένοι και στο 2ο δεκάλεπτο απλά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Φθάσαμε στο δεύτερο μέρος κοντά στη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Ο Κακαρούδης, όμως, αναφέρθηκε και στη δήλωση στήριξης που είχε κάνει για τον Γιώργο Καλαφατάκη: “Δεν έχει σχέση το ένα ματς με το άλλο και δεν έχει σχέση η κατάσταση. Η δήλωσή μου εξέφραζε όλη την ομάδα, και έγινε γιατί υπήρξαν επανειλημμένες ολιγωρίες από εμάς τους παίκτες και χάσαμε δικά μας ματς”.