Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ο ΚΑΟΔ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και τα σημεία διάθεσης τους. Παράλληλα έστειλε μήνυμα στον κόσμο να στηρίξει την φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Α1, με αποκορύφωμα την περσινή 6η θέση και την είσοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στα play offs, ο Κ.Α.Ο.Δ ετοιμάζεται για ένα ακόμη “ταξίδι”, στη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία μπάσκετ της χώρας, όντας   ο καλύτερος  πρεσβευτής της πόλης στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού αθλητισμού.

Σ’ αυτό το “ταξίδι” ούτε μπορούμε, ούτε θέλουμε να είμαστε μόνοι μας. Θέλουμε συνοδοιπόρους όλους τους Δραμινούς φιλάθλους. Η απάντηση για το αν αυτή η πόλη αξίζει να έχει μία τέτοια ομάδα δίνεται μόνο στο γήπεδο.

Η διοίκηση της Κ.Α.Ε.,  αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει όλη η χώρα και ιδιαίτερα   ο νομός της Δράμας, αποφάσισε να διαμορφώσει ανάλογα την τιμολογιακή πολιτική για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, προσφέροντας τα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές από τα προηγούμενα χρόνια.

Η ιστορία της ομάδας γράφεται στο γήπεδο. Η παρουσία σας, κάνει τη διαφορά.  

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 έχουν ως εξής:  

Α. ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 180 ευρώ

Β. ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 90 ευρώ

Όσοι από τους κατόχους διαρκείας έχουν παιδιά που είναι γραμμένα στις Ακαδημίες ΚΑΟΔ θα έχουν έξτρα έκπτωση 10% . Δηλαδή, οι τελικές τιμές των διαρκείας θα είναι : 160 ευρώ για το κάτω διάζωμα και 80 για το επάνω.

Tags:
ΚΑΟΔ