Η αποστολή του ΚΑΟΔ αναχώρησε για το Σάμοκοφ της Βουλγαρίας, όπου το επόμενο διήμερο (26-27/9) θα αγωνιστεί στο τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ομάδα, Ρίλσκι με τη συμμετοχή επίσης της Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφιας και της ΜΖΤ Σκοπίων.

Ο ΚΑΟΔ θα αγωνιστεί την Παρασκευή (26/9, 20:15) με την Ρίλσκι και το Σάββατο (27/9) αναλόγως των αποτελεσμάτων θα αναμετρηθεί με την Λουκόιλ ή την ΜΖΤ Σκοπίων.

Ο Κώστας Μέξας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Στην αποστολή συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες. Σχολιάζοντας την παρουσία της ομάδας στο διεθνές τουρνουά υποστήριξε: «Είναι ένα δυνατό τουρνουά για την ομάδα μας, το τελευταίο στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Υπάρχουν ομάδες με ευρωπαϊκή εμπειρία όπως η Λουκόιλ, αλλά και η ΜΖΤ Σκοπίων που συμμετέχει στην Αδριατική Λίγκα. Στόχος σε αυτό το τουρνουά είναι να μπορέσουμε να βάλουμε όσα περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα».

Tags:
Μέξας