Ο ΚΑΟΔ δεν θα αγωνίζεται στην Α1 την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Κώστας Γρηγοριάδης μέλος της συντονιστικής επιτροπής για τη σωτηρία του συλλόγου, μίλησε στο Sport 24 Radio για να τα γεγονότα που μεσολάβησαν μέχρι και τον υποβιβασμό του συλλόγου και την άνοδο του Λαυρίου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γρηγοριάδη στον SPORT 24 Radio 103.3:

“Για την επόμενη μέρα πρέπει να απαντήσουν αυτοί που πήραν την απόφαση για την σημερινή. Έστειλαν ένα τελεσίγραφο ότι αν δεν βρίσκονταν 120 χιλιάδες θα έκλεινε η ομάδα“, δήλωσε αρχικά και κατέληξε αναφερόμενος στο ιστορικό της απόσυρσης της ομάδας:

“Κινητοποιήθηκαν οι φίλοι της ομάδας και επιχειρηματίες, περίπου στους 70. Το ποσό, αν δεν συγκεντρώθηκε όλο, θα υπήρχε μία απόκλιση των 10 χιλιάδων. Αστείο ποσό. Η απόφαση ήταν ειλημμένη, γιατί φάνηκε ότι δεν περίμεναν την κινητοποίηση σε 10-15 μέρες. Παρότι κάναμε παράκληση στον μεγαλομέτοχο του ΚΑΟΔ, δεν έδωσε απάντηση και έστειλε ένα φαξ με το οποίο αναστέλλει τη λειτουργία της ΚΑΕ. Κάναμε παράκληση για να συναντηθούν οι μέτοχοι. Ζητήσαμε να μιλήσουν στα μέλη και τους μετόχους και δεν ήρθε κανείς. Διαχειρίστηκαν την κατάσταση με έναν βιαστικό τρόπο“.