Η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν έγινε όπως θα ήθελε ο προπονητής της δραμινής ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης, αφού υπήρξαν απουσίες. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό.

“Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη που μας άφησε όμως προβλήματα. Η προετοιμασία της εβδομάδας δεν έγινε όπως θα την ήθελα μια και είχαμε απουσίες τεσσάρων παικτών. Έχουμε την επιστροφή του Νόουλς που ελπίζω θα μας βοηθήσει να καλύψουμε τα προβλήματα τραυματισμών και κυρίως του Ντέιλ που δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ, όπως έδειξε στο παιχνίδι με τον Ίκαρο, βρίσκει ρυθμό και παίζει καλό μπάσκετ. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό για να διεκδικήσουμε την νίκη που θα μας δώσει ώθηση γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα”.

Ο Σταμάτης Μπένας από την πλευρά των παικτών είπε: “Μετά τη νίκη μας στην Πάτρα ισοφαρίσαμε την ήττα της 1ης αγωνιστικής από τον Πανιώνιο. Για να έχει αξία όμως η νίκη αυτή πρέπει να επικρατήσουμε του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ελπίζω οι φίλοι μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε με αντίπαλο μία ομάδα με ιστορία και πολυάριθμους φίλους σε όλη τη Β.Ελλάδα“.