Ο ΚΑΟΔ δοκιμάζεται αύριο στη Γλυφάδα απέναντι στον Ίκαρο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Νέναντ Μάρκοβιτς να θέλει η ομάδα του να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τη βελτίωση που έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες. Ο Βόσνιος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να παίξουν δυνατά στην άμυνα και συγκεντρωμένα στην επίθεση, προκειμένου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Νέναντ Μάρκοβιτς, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω ότι την αδικεί η θέση της. Ο Ίκαρος έχει ένα γεμάτο ρόστερ με παίκτες ποιοτικούς με εμπειρία. Εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και συγκεντρωμένα στην επίθεση για να μείνουμε κοντά στο σκορ και να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Ελπίζω η βελτίωση της εικόνας μας να συνεχιστεί και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι”.

Από την πλευρά του ο Τζέισον Ρόου δήλωσε: “Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Για να διεκδικήσουμε την νίκη θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’.Σιγά σιγά αφομοιώνουμε την φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια”.