Στην έλλειψη εμπειρίας και στον τρόπο όπου έχουν χαθεί τα τελευταία παιχνίδια για τον ΚΑΟΔ στάθηκαν ο προπονητής της ομάδας της Δράμας Γιώργος Καλαφατάκης και ο αρχηγός της Κώστας Κακαρούδης.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, αφού ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και έδωσε συγχαρητήρια στην Καβάλα και τον αντίπαλο του Άγγελο Κορωνιό, στάθηκε κυρίως στον τρόπο που η ομάδα του χάνει τα παιχνίδια συγκεκριμένα ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Αγγελο και καλή συνέχεια. Εχω μάθει να ζω με τα δύσκολα. Το άσχημο για εμάς είναι ότι κάναμε τέταρτη ήττα, στον πόντο. Μας λείπει η εμπειρία και το καθαρό μυαλό. Εφησυχάσαμε με τις καλές εμφανίσεις, στο ξεκίνημα και τώρα καλούμαστε να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Σε κάθε παιχνίδι χάνουμε βολές και αυτό δεν έχει να κάνει με προπόνηση ή κάτι άλλο. Μόνο με συγκέντρωση. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί η σημερινή ήττα ήταν μεγάλη. Για τον ΚΑΟΔ αυτή η χρονιά είναι χρονιά καταξίωσης και θέλει πολύ προσπάθεια. Είμαι διπλά στενοχωρημένος, γιατί όπως και με το Περιστέρι, ενώ προειδοποίησα τους παίκτες μου για το πόσο δύσκολα παιχνίδι ήταν, αυτοί δεν άκουσαν.

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά δεν έχει σημασία. Ζητάμε συγγνώμη από τους φίλους μας. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη της ήττας γιατί όλοι μαζί κερδίζουμε, αλλά ο κόουτς χάνει. Επίσης, πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον πρόεδρο που κάνει τα πάντα για εμάς και τον στενοχωρήσαμε”.

Ο αρχηγός των Δραμινών Κώστας Κακαρούδης ,αφού έδωσε και αυτός συγχαρητήρια στην Καβάλα, ανέλαβε μαζί με τους συμπαίκτες του την ευθύνη της ήττας λέγοντας: “Συγχαρητήρια στην Καβάλα. Είχε ψυχή που εμείς δεν είχαμε. Είναι άσχημη ήττα. Οπως άσχημη ήταν και εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν χάσαμε δικό μας παιχνίδι.

Οι προπονητές μας, μας είχαν προειδοποιήσει ότι θα ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά εμείς δεν τους ακούσαμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεφύγαμε, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωση μας και έτσι χάσαμε και τη διαφορά. Οι συμπαίκτες μου και εγώ αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτής της ήττας, γιατί δεν ακούσαμε τις οδηγίες των προπονητών μας. Δημιουργήσαμε πολλές προσδοκίες, με τις καλές μας εμφανίσεις και τα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν, τις οποίες γκρεμίσαμε τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη, για να ξαναχτίσουμε ό,τι γκρεμίσαμε”.