Συζητήσεις με τον Άρη αποκάλυψε ότι έχει κάνει ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην αρχηγού των Δραμινών:

Για τα παιχνίδια ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ: «Τα προηγούμενα δύο ήταν πολύ αμφίρροπα παιχνίδια. Οι ομάδες έχουν αρχές και στο τέλος θα κερδίσει η καλύτερη άμυνα και η ομάδα που θα βάλει τα πιο κρίσιμα σουτ. Το τρίτο είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς. Αν ο Άρης κάνει το «μπρέικ» θα έχει το πρώτο λόγο. Θα παίξει ρόλο και η κούραση, γιατί έχουν και οι δύο ομάδες πολλά παιχνίδια όλη τη χρονιά, με τον ΠΑΟΚ να έχει περισσότερα».

Για την ψυχολογία των παικτών: «Είναι άθλημα ψυχολογίας το μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά είδαμε πως τα ματς είναι αμφίρροπα και δεν παίζει τόση σημασία η έδρα».

Για το άδειο -λόγω τιμωρίας- «Nick Galis Hall» και τη χαμηλή προσέλευση κόσμου στην Πυλαία: «Είναι αμαρτία σε τέτοια παιχνίδια να μην έχει κόσμο το γήπεδο, είτε γιατί είναι τιμωρημένη η γηπεδούχος είτε γιατί η προσέλευση του κόσμου είναι χαμηλή. Σε τέτοια παιχνίδια, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, τα γήπεδα πρέπει να είναι γεμάτα».

Για το μπάσκετ στη Βόρεια Ελλάδα: «Τη νέα σεζόν θα έχει ΠΑΟΚ, Άρη, ΚΑΟΔ και Καβάλα και χρειάζεται στήριξη από όλο το κόσμο γιατί έχει ανάγκη το μπάσκετ ομάδες όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, αλλά και ομάδες της επαρχίας».

Για την προοπτική να αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη: «Είναι νωρίς. Μην ξεχνάμε πως ο Άρης έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις ακόμα. Κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά περισσότερα θα ξέρουμε τον επόμενο μήνα. Μια πρώτη επαφή έχω κάνει με ανθρώπους του Άρη. Θα ήταν πολύ καλό για την καριέρα μου να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης κι έτσι νομίζω πως θα ανέβω κι επίπεδο».