Ο ισχυρός άντρας του ΚΑΟΔ διέλυσε κάθε υποψία ότι η ομάδα θα αποχωρήσει από την πόλη της Δράμας.

Ο Άρης Ιωαννίδης μιλώντας στο Sport24 Radio 103.3 τόνισε ότι η θέση του ΚΑΟΔ είναι στη Δράμα και ότι όσα αντίθετα ακούγονται ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τους φετινούς στόχους του ΚΑΟΔ:«Ο ΚΑΟΔ είναι σκαλοπάτι για αρκετούς αθλητές, γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που συνεχίζουν την καριέρα τους με καλύτερα συμβόλαια και αναφέρομαι τόσο σε Έλληνες όσο και σε ξένους. Πρέπει να ξέρετε ότι είμαστε ομάδα που δεν οφείλουμε το παραμικρό. Έχουμε ένα πλάνο πάνω στο οποίο βαδίζουμε και θα βαδίζουμε και φέτος. Θέλουμε κάθε χρόνο να μένουμε στην κατηγορία, να προσφέρουμε θέαμα και ο κόσμος να απολαμβάνει τους αγώνες».

Για τη συμφωνία με τη NOVA, για τις μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων του ΚΑΟΔ:«Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να εξασφαλίσει έσοδα. Έχοντας ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο εγγυημένο οι ομάδες μπορούν να κάνουν προγραμματισμό κι αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική για ομάδες της επαρχίας».

Για το νέο πρωτάθλημα της Basket League:«Υπήρξε αύξηση των εισιτηρίων πέρυσι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κάνουν κινήσεις, ο Άρης έχει κάνει κάποιες μεταγραφές όπως και η ΑΕΚ. Το μπάσκετ απλώθηκε στην επαρχία, γιατί φέτος έχουμε μόλις τέσσερις ομάδες στην Αθήνα. Θα βλέπετε γεμάτα γήπεδα στην επαρχία. Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή εικόνα της επαρχίας στο πρωτάθλημα».