Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται αύριο (05/11, 16:00, ΔΤ) τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι στο οποίο, ο Νέναντ Μάρκοβιτς γνωρίζει πολύ καλά πως η ομάδα του δεν έχει πολλές πιθανότητες νίκης. Ο Βόσνιος τεχνικός θέλει πάντως οι παίκτες του να είναι ανταγωνιστικοί, καθώς αυτός ο αγώνας θα είναι μία καλή εμπειρία για όλους τους αθλητές του.

Αναλυτικά ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε για το συγκεκριμένο ματς: «Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας όσο καλύτερα γίνεται και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά σίγουρα θα είναι μια καλή εμπειρία για τους παίκτες μας -ειδικά τους ξένους- ο αγώνας απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη».

Ο Αλέξης Σπυριδωνίδης από την πλευρά των παικτών είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα αλλά και μια ευκαιρία για σημαντικές εμπειρίες καθώς η πλειοψηφία των παικτών είμαστε μικροί σε ηλικία. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων μας».