Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται αύριο (10/11, 16:00) στη Δράμα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Basket League ΟΠΑΠ τον Ηλυσιακό με τον Νέναντ Μάρκοβιτς να περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν έτοιμοι, ώστε να φτάσουν στη νίκη. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει η ομάδα του επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό της και να κάνει το παιχνίδι της απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

Ο Μαρκοβιτς τόνισε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, χωρίς όμως να είναι τελικός-είναι νωρίς για τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Ελπίζουμε να είναι όλοι οι παίκτες μας έτοιμοι να αγωνιστούν απέναντι σε μια ομάδα με αρκετούς έμπειρους Έλληνες παίκτες και ξένους με κίνητρο να διακριθούν, η οποία προέρχεται από μια πολύ εμφάνιση και νίκη. Θα προσπαθήσουμε από το ξεκίνημα του αγώνα να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτών, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης δήλωσε: «Ο αγώνας με τον Ηλυσιακό είναι σημαντικός και επικίνδυνος για την ομάδα μας και θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί από το ξεκίνημα του αγώνα ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η περσινή ήττα θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για εμάς».