Στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ θα παραμείνει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Γιώργος Καλαφατάκης, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας της Δράμας αποφάσισαν να μην κάνουν δεκτή την παραίτησή του (κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε από νωρίς με το “κάρφωμα“, που είχε τίτλο “Μένει… φεύγοντας!“.

Η απόφαση των διοικούντων είναι ειλημμένη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν και εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης ενός Αμερικανού γκαρντ. Ο Έλληνας τεχνικός πάντως, είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ηλυσιακό στη Δράμα και παρά το γεγονός πως οι παίκτες ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη. Η μεταγραφή που θα γίνει στα γκαρντ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα για να κάνει την αγωνιστική ανάκαμψη ενόψει της συνέχειας.

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι της ομάδας της Δράμας περιμένουν κάποια περισσότερα πράγματα από τον Λούις Ντέιλ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής. Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του παίκτη, ωστόσο σίγουρα οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν περισσότερα από αυτόν.