Ο Κώστας Μέξας τόνισε στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του πως η “Ένωση” έχει ανέβει επίπεδο ενώ σχολίασε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη στην συνέχεια με την προσαρμογή των Παπαμακάριου και Τσαλδάρη.

Αναλυτικά:

«Καλή χρονιά με υγεία. Ξέραμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και πως η ΑΕΚ έχει ανέβει επίπεδο από την αρχή της χρονιάς. Πριν από το παιχνίδι θεωρούσαμε πως το αμυντικό τρανζίνσιον θα είναι σημαντικό, ωστόσο δεν τα καταφέραμε σε αυτό το κομμάτι. Όταν δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να τρέξει κατά διαστήματα είχαμε καλή άμυνα. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ, όμως χάσαμε κρίσιμα σουτ. Σε γενικές γραμμές δείξαμε καλή αντίδραση μετά την κακή ήττα από τον Κολοσσό. Όταν προσαρμοστούν οι Παπαμακάριος και Τσαλδάρης θα βελτιωθούμε και βγάζουμε την ταυτότητά μας σε μεγαλύτερο διάστημα σε όλα τα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και συνεχίζουμε»

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης από την πλευρά του, πρόσθεσε:
«Σε γενικές γραμμές είχαμε καλό παιχνίδι, μας κόστισε η αστοχία σε σημεία που θα μας επέτρεπαν να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Σε εκείνα τα σημεία η ΑΕΚ μας τιμώρησε. Με 1-2 καλάθια… έφευγε κι έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Δουλεύοντας όπως έχει δει την ομάδα που δουλεύει θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας».