Την ευκαρία να βρεθούν ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας είχαν οι παίκτες του ΚΑΟΔ που βρέθηκαν σε κατάστημα επίσημου χορηγού. Τα μέλη της ομάδες μοίρασαν στον κόσμο μπάλες, αυτόγραφα αλλά και χαμόγελα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα του American Genetics ΚΑΟΔ έγινε ένα με τον κόσμο της Δράμας σήμερα το μεσημέρι (9/4) κατά την παρουσία της στο κεντρικό supermarket Γουντζίδη.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι μοίρασαν μπάλες και άλλα δώρα στους… τυχερούς πελάτες του supermarket Γουντζίδη, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα και πολλά χαμόγελα.

Ήταν μια απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση ενόψει του Πάσχα, μέσα από την οποία αναδείχθηκε για άλλη μια φορά η άριστη συνεργασία του American Genetics ΚΑΟΔ με την οικογένεια Γουντζίδη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αριστείδης Ιωαννίδης υπογράμμισε πως «στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε με την οικογένεια Γουντζίδη από τότε που η ομάδα επέστρεψε στην Α1, επισκεφθήκαμε σήμερα το κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας supermarket. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση, τα μικρά παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους που είδαν τους παίκτες μας και πήραν αυτόγραφα και αυτό είναι που μετράει πιο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την οικογένεια Γουντζίδη για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Χρήστος Γουντζίδης ήταν παρών στην εκδήλωση και επεσήμανε: «Θα είμαστε κοντά στον American Genetics ΚΑΟΔ και τα επόμενα χρόνια, γιατί η ομάδα το αξίζει. Στο μέλλον θα είμαστε σε θέση να κάνουμε και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις μαζί».

kaod