Για το γειτονικό ντέρμπυ μεταξύ της ομάδας του, ΚΑΟΔ και της Καβάλας, μίλησε ο προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης. Όπως ο ίδιος τόνισε η βαθμολογική κατάταξη δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική εικόνα της Καβάλας:    

“Είναι ένα γειτονικό ντέρμπυ και ως τέτοιο έχει ένα ξεχωριστό χρώμα. Η Καβάλα είναι καλύτερη ομάδα από ό, τι δείχνει η μέχρι τώρα πορεία της γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει χάσει τέσσερα παιχνίδια στον πόντο“.   

Και συμπλήρωσε πως ο ΚΑΟΔ στοχεύει μόνο στη νίκη: “Για μας δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και ο στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη μέσα από μία καλή εμφάνιση που θα αποζημιώσει τους φίλους μας που θα έρθουν να μας δουν”.    

Για την διαφορετικότητα του ματς λόγω της γειτνίασης των δύο συλλόγων μίλησε και ο Πρέστον Νόουλς: “Ξέρω ότι για τους φιλάθλους μας είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μια και παίζουμε με την γειτονική Καβάλα. Για μας όμως δεν αλλάζει κάτι. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε την νίκη μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα που χάσαμε στις λεπτομέρειες”.

Και έκλεισε καλώντας τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό τους: “Γι’ αυτήν θα παλέψουμε και θέλω να πιστεύω ότι οι φίλοι μας θα έρθουν να μας βοηθήσουν σ’ αυτήν την προσπάθεια. Η παρουσία τους μας δίνει μεγάλη ώθηση“.