Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ τον Πανελευσινιακό με τον Νέναντ Μάρκοβιτς να θέλει από τους παίκτες του μία καλή εμφάνιση, προκειμένου να ευχαριστήσουν με αυτόν τον τρόπου τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε για το συγκεκριμένο ματς: “Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με μία ακόμη καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί παίζουμε με μία ομάδα που κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που ήταν η παραμονή κάνοντας κάποιες μεγάλες νίκες και αποδεικνύοντας ότι άξιζε να μείνει στην κατηγορία. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την νίκη ευχαριστώντας και τους φίλους μας που στάθηκαν δίπλα μας όλη την χρονιά και μας βοήθησαν με την παρουσία τους”.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Κακαρούδης είπε: “Το παιχνίδι με την Ελευσίνα μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, έχει όμως για μας το κίνητρο του τελευταίου παιχνιδιού για την φετινή περίοδο και μάλιστα μπροστά στους φιλάθλους μας. Θέλουμε να κλείσουμε την περίοδο με μία καλή εμφάνιση και νίκη για να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη περίοδο. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας όπως κάναμε στα τελευταία παιχνίδια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας βοήθησε με την στήριξή του όλη την χρονιά”.