Του Φώτη Δουκάκη
05/11/2011 (18:43)

Σε ένα πρωτάθλημα όπως της Α1 έχει μεγάλη σημασία τα λάθη να διορθώνονται εν τη γενέσει τους και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος Καλαφατάκης. Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε παράλληλα και στην ομοιγένεια που πρέπει να αποκτήσει η ομάδσα του, στον δεύτερο φετινό εκτός έδρας αγώνα της: “Για εμάς είναι ένα ακόμα δύσκολο εκτός  έδρας παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα, που έρχεται από νίκη επί του Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο. Αυτό σημαίνει πως πέρα από τη δυναμικότητα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την ανεβασμένη ψυχολογία των παικτών του Κολοσσού.

Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι, και να συνεχίσουμε τη βελτίωση που δείξαμε με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε νέα ομάδα και κάθε αγώνας αποτελεί κρίκο στην ομοιογένεια που πρέπει να αποκτήσουμε”.

Ενας πρώην παίκτης του Κολοσσού που φέτος ενισχύει τον ΚΑΟΔ, ο Ντράγκαν Τσέρανιτς, είπε για την αναμέτρηση της Ρόδου: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δυνατή έδρα. Έχω παίξει εκεί και χαίρομαι που θα συναντήσω παλιούς φίλους. Έχω ευχάρισατες αναμνήσεις από τη συμπεριφορά του κόσμου. Είμαστε έτοιμοι και ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα”.