Κόντρα στον γηπεδούχο Κολοσσό, ο ΚΑΟΔ αναζητά μια εκτός έδρας νίκη, ώστε να… ρεφάρει για την ήττα από την Καβάλα, στη Δράμα.  Η “Δραμινοί” έχουν την επιστροφή του Εντιν Μπάβτσιτς στο ρόστερ, στη θέση του Κέιον Κάρτερ. Ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης, τόνισε την ανάγκη να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις τους:

“Οι δύο ομάδες έχουμε παρόμοια πορεία. Ξεκινήσαμε δυνατά και το τελευταίο διάστημα είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα που χάλασαν την εικόνα μας. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να προσπαθήσουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις.

Αν αυτό γίνει θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι,το οποίο είναι πολύ δύσκολο, μια και η Ρόδος τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί σαν μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος”.    

Ο Κέβιν Πάλμερ, από τη μεριά του, στάθηκε στην ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Καβάλα και στην ανάγκη για νίκη μέσα από τη βελτίωση της παρουσίας τους:

“Προερχόμαστε από μία ήττα στην έδρα μας που μας πείραξε πολύ. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα και θέλουμε βελτιώνοντας τα λάθη που κάναμε να παρουσιαστούμε δυνατοί και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το βασικότερο για μας αυτήν την στιγμή”.

Τέλος, για τη βελτίωση της βαθμολογικής τους θέσης είπε: “Αν το καταφέρουμε θα έλθουν και τα αποτελέσματα που μας έλειψαν τις τελευταίες αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και έχουμε τις δυνατότητες που θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε την θέση μας”.