Ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, ο ΚΑΟΔ υποδέχεται το Περιστέρι με τις δύο ομάδες να θέλουν τους δύο βαθμούς της νίκης, προκειμένου να πάρουν… ανάσα παραμονής. Ο Νέναντ Μάρκοβιτς θέλει οι παίκτες του να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη γίνεται, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες της νίκης του συλλόγου, στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε για το συγκεκριμένο ματς: “Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι μία μάχη. Ξεκινάει μία σειρά αγώνων με πρώτο το ματς με το Περιστέρι στον οποίο δεν υπάρχει για εμάς κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη. Το Περιστέρι ενισχύθηκε με την προσθήκη δύο ξένων παικτών και αυτό κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να μειώσουν τα λάθη και να παίξουμε δυνατά και συγκεντρωμένα για 40 λεπτά. Ελπίζω οι φίλοι μας να γεμίσουν το Σάββατο το γήπεδο για να μας βοηθήσουν και αυτοί έτσι ώστε να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε”.

Από την πλευρά του ο Διαμαντής Σλαφτσάκης είπε: “Παίζουμε με μία καλή ομάδα που παίζει δυνατά και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση και αυτό κάνει το παιχνίδι για εμάς “τελικό”. Θα μπούμε στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όπως ξεκινήσαμε, με νίκες και καλές εμφανίσεις. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη”.