Ο ΚΑΟΔ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Νέναντ Μάρκοβιτς να θέλει από τους παίκτες του να παλέψουν και στα 40 λεπτά του αγώνα. Ο Βόσνιος τεχνικός της ομάδας της Δράμας τόνισε επίσης πως η ομάδα του θα έχει την ευκαιρία μετά το συγκεκριμένο ματς να προετοιμαστεί για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ο τελευταίος από μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών που είχαμε στην αρχή του δεύτερου γύρου. Μετά την εμφάνιση και την νίκη επί της Εφές ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό κάνει ακόμη δυσκολότερη την αποστολή μας. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να παλεύουν για 40΄ όλα τα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακολουθεί η διακοπή για το ALL STAR GAME όπου θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τα τελευταία 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος με πρώτο αυτό με το Περιστέρι στην Δράμα που θα κρίνουν την πορεία μας στην Α1″.

Από την πλευρά του ο Τζέισον Ρόου, υπογράμμισε: “Για μας είναι ένα παιχνίδι προσαρμογής στα νέα πράγματα που έχει προσθέσει ο προπονητής μας και προετοιμασίας για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά την διακοπή με πρώτο αυτό απέναντι στο Περιστέρι. Άλλωστε όταν παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό και μάλιστα εκτός έδρας αυτό που προσδοκάς να κερδίσεις μπορεί να μην είναι οι βαθμοί της νίκης αλλά η ικανοποίηση μιας καλής εμφάνισης και σωστής λειτουργίας της ομάδος κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο”.