Του Φώτη Δουκάκη
14/01/2012 (16:50)

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται το Περιστέρι σε ένα σημαντικό ματς για το οποίο όμως για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να προετοιμαστεί σωστά, αφού τα προβλήματα τραυματισμού δεν έλειψαν. “Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με το Ρέθυμνο με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα και κυρίως να στεναχωρήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο. Τώρα παίζουμε ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που όπως έδειξε και στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη παλεύει όλα τα παιχνίδια και μπορεί να κάνει την ζημιά αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν επιβάλλεις τον ρυθμό σου” είπε αρχικά ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε: “Δυστυχώς για άλλον ένα αγώνα δεν είχαμε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε όπως θα ήθελα, λόγω των τραυματισμών βασικών μας παικτών”.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός “θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε άλλη μία νίκη στην έδρα μας“.

Ο Κώστας Κακαρούδης τόνισε: “Μετά το άτυχο αποτέλεσμα της Τετάρτης με το Ρέθυμνο θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με μία νίκη αλλά κυρίως με μία καλύτερη εμφάνιση απέναντι στο Περιστέρι. Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι όπως δεν είναι εύκολο κανένα παιχνίδι φέτος στην Α1. Από μας εξαρτάται.

Πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασιστικοί και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, να πάρουμε την νίκη που θα μας δώσει και ψυχολογικά την δύναμη να κάνουμε ένα ακόμη καλύτερο δεύτερο γύρο, αλλά και γιατί το χρωστάμε στον υπέροχο κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται σε κάθε παιχνίδι”.