Ο Κέβιν Πάλμερ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά πολυτιμότερος παίκτης. Η πρώτη ήταν στην 20η αγωνιστική και η δεύτερη η τελευταία (22η) στην οποία και συγκέντρωσε 48 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Αμερικανός του ΚΑΟΔ είχε απολογισμό 25 πόντους (6/6 βολές, 8/11 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 14 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 6 ασίστ και ένα κόμιψο σε 38 λεπτά συμμετοχής, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του MVP.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και βοηθώ την ομάδα μου να πετυχαίνει τις νίκες που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μου και γι’ αυτό με απέκτησε. Με τις τελευταίες νίκες που πετύχαμε δείξαμε ότι η ομάδα δεν έπρεπε να είναι στις τελευταίες θέσεις. Χάσαμε πολλά παιχνίδια στο τέλος και αυτό μας έφερε λίγο πίσω. Στα παιχνίδια που απομένουν θα προσπαθήσουμε χωρίς το άγχος του αποτελέσματος να τελειώσουμε όμορφα το πρωτάθλημα” είπε αρχικά ο Πάλμερ που δεν ξέχασε να ευχαριστήσει:

“Θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω του προπονητές και τους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν να αποδίδω αυτό που μπορώ όπως και τον κόσμο της Δράμας που με στηρίζει και με κάνει να νιώθω τόσο όμορφα”.