Ενημερωμένος σχετικά με τους αντιπάλου της ομάδας του εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο Βόσνιος προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Δράμας στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ και δείχνει να είναι άριστα ενημερωμένος…

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε αναλυτικά με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι: “Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι μία ταλαντούχα και σκληρή ομάδα. Έχει βρει ρυθμό και παίζει όμορφο μπάσκετ. Προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες με ΟΣΦΠ και Ίκαρο και έχει και την ψυχολογία με το μέρος του. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Παρόλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ότι θα μας αναλογεί με βάση το παιχνίδι που θα κάνουμε”.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Πάλμερ, είπε: “Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες. Εμείς δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαμε. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Αν το καταφέρουμε θα έχουμε την δυνατότητα να μείνουμε κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.