Του Φώτη Δουκάκη
13/11/2011 (18:59)

Οσα αισιόδοξα σενάρια “γύριζαν” στο μυαλό των Δραμινών πριν τον αγώνα με τον Άρη επαληθεύτηκαν. Ο ΚΑΟΔ πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη βαριά φανέλα των “κιτρίνων”, το γήπεδο γέμιζε και ο κόσμος με τις φωνές και το χειροκρότημα του ώθησε την ομάδα στην ανατροπή και κατ’επέκταση στη νίκη, ενώ λόγω του ότι το παιχνίδι είχε τηλεοπτική κάλυψη, η φίλαθλη Ελλάδα πήρε μία εικόνα του νέου και φιλόδοξου ΚΑΟΔ, αλλά και της ατμόσφαιρας που επικρατούσε.

Η νίκη αυτή ήταν ό,τι καλύτερο για το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη ενόψει του δύσκολου προγράμματος και της… μίνι “ξενιτιάς” από τη Δράμα, αφού ο επόμενος εντός έδρας αγώνας είναι στις 17/12 με την Καβάλα.

Το χτεσινό αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και “πύρρειος νίκη” για τον ΚΑΟΔ, αφού ο Κώστας Χαραλαμπίδης χτύπησε ελαφρά στο μηρό σε προσπάθεια του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από τις σκληρές μονομαχίες κάτω από τα καλάθια έσπασαν κάποια δόντια του Ντράγκαν Τσέρανιτς.

Παρόλ’αυτά, η κατάσταση των παικτών δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα τεθούν από αύριο κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, για την προετοιμασία του επόμενου αγώνα με τον Πανιώνιο.