Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κώστας Μέξας για τον καινούργιο πλέι μέικερ του ΚΑΟ Δράμας, Έρικ Άτκινς. Ο προπονητής των βορειοελλαδιτών δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίηση για το γεγονός ότι διαθέτει έναν τέτοιον παίκτη στα χέρια του, αναλύοντας τις αρετές του.

Αναλυτικότερα όσα ο τεχνικός του ΚΑΟΔ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Αυτό που κυρίως μας άρεσε στον Ατκινς είναι πως όταν βρίσκεται στο παρκέ κάνει καλύτερη όλη την ομάδα του. Παίζει για τους συμπαίκτες του, τους κάνει καλύτερους, σουτάρει αρκετά καλά, είναι ηγέτης γιατί έχει παίξει περισσότερο από τρία χρόνια βασικός σε ένα ιδιαίτερα πετυχημένο πανεπιστημιακό πρόγραμμα όπως είναι το Νοτρ Νταμ. Είναι παίκτης που ξέρει να παίζει πολύ καλά και στο μισό γήπεδο, σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε. Ηταν ένα στοιχείο που αναζητούσαμε, γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι απαραίτητο αυτό».

«Ηταν εξαρχής η πρώτη μας επιλογή για την θέση του πλέι μέικερ. Θεωρούμε ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να ταιριάξει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, προέρχεται από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έχει “κουβαλήσει” την ομάδα του στις πλάτες του και όλες οι πληροφορίες για τον χαρακτήρα του ήταν πολύ καλές. Αυτό που μένει να γίνει είναι να τον βοηθήσουμε όλοι να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά στη νέα κατάσταση και να βγάλει τον καλό του εαυτό».