Στο κακό παιχνίδι της ομάδας του, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά και την εκπληκτική ευστοχία των γηπεδούχων από τα 6,75μ, στάθηκε ο προπονητής του ΚΑΟ Δράμας, Νέναντ Μάρκοβιτς, μετά το τέλος του αγώνα.

Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Άρη, εύχομαι καλή συνέχεια. Ήρθαμε εδώ με την ελπίδα να κάνουμε καλό παιχνίδι και να νικήσουμε γνωρίζοντας τις απουσίες τους. Ξεκίνησαν καλά με υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Τους έδωσε ενέργεια αυτό στην άμυνα και στην επίθεση με αποτέλεσμα να κυνηγάμε. Δεν εννοώ μόνο στο σκορ αλλά και στην επίθεση και στην άμυνα κυνηγούσαμε.

Στο δεύτερο παίξαμε όπως θέλαμε, μειώσαμε τη διαφορά αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό ήταν για μας σήμερα, ένα δεκάλεπτο, το τρίτο, όταν και περάσαμε μπροστά. Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, δεν πιστέψαμε μετά από τα 3 τελευταία παιχνίδια ότι γίναμε πρωταθλητές. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε. Ο Μίσελ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο γιατί θέλαμε πιο χαμηλό σχήμα και δεν μας ταίριαζε” δήλωσε ο Μάρκοβιτς.

“Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μεγάλη η διαφορά, που βρεθήκαμε πίσω. Ήταν δύσκολο να μειώσουμε. Είχαν εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο.  Έβγαλαν πολύ μεγάλη ενέργεια. Είναι δύσκολο όταν κυνηγάς στο σκορ” ανέφερε ο Ρόου.