Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας τουαπέναντι στον Απόλλωνα εμφανίστηκε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ελληνας τεχνικός, τόνισε χαρατηριστικά πως το αποτέλεσμα αυτό θα είναι χρήσιμο στη δραμινή ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: “Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Σταθήκαμε πιο τυχεροί και κερδίσαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε να “χτυπήσουμε” στο άγχος του Απόλλωνα λόγω της πρώτης του εμφάνισης στο γήπεδο του. Σε εκείνο το διάστημα ήταν πιο άστοχος, όμως αντί να μεγαλώσουμε τη διαφορά και να τον γεμίσουμε πίεση, βρεθήκαμε εμείς πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ρυθμούς. Εκμεταλλευτήκαμε τις απουσίες των Αργυρόπουλου και Γκόρντον. Η νίκη είναι σπουδαία και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια”.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την έλλειψη διπλώματος του Νίκου Βετούλα και του Δημήτρη Παπανικολάου: “Έχω μεγάλη εκτίμηση στο Νίκο Βετούλα. Ουδέποτε έθεσα θέμα παρόλο που είμαι σε δύσκολη θέση επειδή είμαι αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ. Πριν την έναρξη είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Όμως, υπάρχουν κανονισμοί τους οποίους εφάρμοσαν οι διαιτητές. Εγώ δεν είχα καμία απολύτως εμπλοκή. Ήμουν και στην πρεμιέρα, στο παιχνίδι ΚαβάλαΗλυσιακός, και τότε ο κ. Χριστοδούλου και οι άλλοι διαιτητές είχαν εφαρμόσει πάλι τους κανονισμούς. Από την πλευρά μας δεν τέθηκε ποτέ θέμα ένστασης”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Στέλιος Ιωάννου είπε: “Με αυτή τη νίκη ισορροπήσαμε την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο στην πρώτη αγωνιστική. Ελπίζω η ομάδα μου στη συνέχεια να είναι πιο ανταγωνιστική στο γήπεδό της και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει”.