Η τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΚΑΟΔ στη Basket League ΟΠΑΠ φαίνεται πως είναι αυτή που θα του δώσει την παραμονή στην κατηγορία καθώς οι “πράσινοι” απομακρύνθηκαν σημαντικά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό, ο Νέναντ Μάρκοβιτς δήλωσε αρχικά:

“Συγχαρητήρια στη Ρόδο, για την προσπάθεια που έκανε στο β’ ημίχρονο και κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Με την πίεση που μας άσκησε, μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη και να γίνει το ματς ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει, με καλή κυκλοφορία, αιφνιδιασμούς και καλή άμυνα”, και συνέχισε:

“Στο δεύτερο μέρος, ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια και είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Πρέπει να το διορθώσουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις και κατάφεραν να κάνουν τρεις νίκες στη σειρά, χωρίς να δείξουν σημάδια άγχους, παρά την κρισιμότητα που είχαν αυτά τα παιχνίδια.

Σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Αρης και το τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο, η βοήθεια του οποίου ήταν πολύ μεγάλη. Δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα και βοήθησε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμασταν. Τον περιμένουμε και στα υπόλοιπα ματς’.

Από την πλευρά του, ο -εντυπωσιακός απόψε- Κέβιν Πάλμερ τόνισε: “Ήταν σπουδαίο παιχνίδι. Πάλεψαν και οι δυο ομάδες. Παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που δημιούργησε θαυμάσια ατμόσφαιρα. Μακάρι να συνεχίσει να είναι έτσι και στα επόμενα ματς. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό“.