Πριν τρεις αγωνιστικές ο ΚΑΟΔ ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για υποβιβασμό στην Α2 Ανδρών, μέχρι που ο Κέβιν Πάλμερ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να δώσει ακόμα και ελπίδες για πλέι οφ στην ομάδα του. Σήμερα, απέναντι στον Κολοσσό έδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως μπορεί να φτάσει την ομάδα της Δράμας ακόμα και στην πρώτη οκτάδα.

Εξάλλου μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες του, ο ΚΑΟΔ βρίσκεται μόλις μία νίκη πίσω από τον Άρη που βρίσκεται στην 8η θέση. Ο Πάλμερ σήμερα έφτασε στο αποκορύφωμα (δεν ξέρουμε αν μπορεί να κάνει καλύτερη εμφάνιση στο μέλλον), καθώς σημείωσε 25 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο, ενώ είχε και 8 κερδισμένα φάουλ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 48 βαθμούς στο ranking και είναι πολύ πιθανό να είναι ο MVP της 22ης αγωνιστικής (αν και απομένουν και άλλοι αγώνες αύριο και μεθαύριο).

Θα ήταν άδικο όμως να αναφέρουμε απλά το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό για τον Αμερικανό, ο οποίος τόσο με την Καβάλα εκτός έδρας, όσο και με το Περιστέρι εντός ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Μιλάμε για τους πιο σημαντικούς αγώνες (στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές), την ώρα που ο ΚΑΟΔ κινδύνευε με υποβιβασμό, βρισκόμενος μία… ανάσα από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με την Καβάλα λοιπόν εκτός έδρας, ο Πάλμερ σταμάτησε στους 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, όντας από τους καλύτερους του συγκροτήματος του Νέναντ Μάρκοβιτς, ενώ στον αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι, είχε: 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως γενικά στο φετινό πρωτάθλημα ο Αμερικανός μετράει 13,6 πόντους, 8,7 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 2,7 κλεψίματα ανά αγώνα. Απομένει να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι…