Η Καβάλα δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΟΑΠΑ, με τον Άγγελο Κορωνιό να γνωρίζει πολύ καλά πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως για να νικήσει η ομάδα του, θα πρέπει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα.

Αναλυτικά ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι: “Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, απέναντι σε μία από τις 3-4 καλύτερες ομάδες της Α1. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει βάλει στη σφραγίδα του σε αυτή την ομάδα, που είναι μαχητική και ξέρει να κερδίζει παιχνίδια. Εμείς ερχόμαστε από τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών και για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ήμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το 1ο έως και το 40ο λεπτό, δίνοντας και πάλι ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα”.

Από την πλευρά του ο Μπόγιαν Κρστέφσκι είπε: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Basketleague. Είναι σκληρή ομάδα και παίζει ένα πιεστικό μπάσκετ. Εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά γι’ αυτό το ματς και σίγουρα η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε αποδείξει πως με τον κ.Κορωνιό ήμαστε μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, αυτό θα κάνει και τώρα”.