Του Φώτη Δουκάκη
02/03/2012 (15:05)

Στις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομαδα του στάθηκε ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως χρειάζεται επιπλεόν προσπάθεια από τους παίκτες του: “Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα, καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον Άρη, έχοντας αρκετές ελλείψεις, μετά τις φυγές των Γκάρισον και Ο’Μπράιαντ και έχοντας επίσης πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Αυτό κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Αναζητούμε την έξτρα προσπάθεια από όλους, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, που σίγουρα αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Ξέρουμε ότι ο Άρης θέλει τους δύο βαθμούς της νίκης. Το ζητούμε για μας είναι να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να συνεχίσουμε τις καλές  εμφανίσεις του δευτέρου γύρου και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας”

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης είπε: “Παίζουμε με τον Άρη, που μόλις ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και τώρα θέλει να ξεκινήσει μία σειρά από νικηφόρα παιχνίδια, μιας και έχει στρωτό πρόγραμμα, ώστε να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση.

Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και παρότι έχουμε τέσσερις νίκες περισσότερες από τον Άρη, όταν τον παίζεις ειδικά στο Αλεξάνδρειο, η αποστολή σου γίνεται πολύ πιο δύσκολη και ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, εάν θέλουμε να νικήσουμε.

Δεν θα μείνουμε στις απουσίες μας, που δεν είναι λίγες, αλλά θα όσοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι στην ομάδα, θα φροντίσουμε με αγωνιστική υπέρβαση να καλύψουμε τα κενά τους και να μη χαλάσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας”.