29/01/2012 (19:36)

Η Καβάλα επικράτησε άνετα του Αμαρουσίου με τον Δημήτρη Πρίφτη να τονίζει μετά το ματς πως: “περίμενα ένα πολύ πιο δύσκολο απόγευμα. Το Μαρούσι μπορεί να παίζει με 5-6 παίκτες όλους κι όλους, όμως σε όλα του τα παιχνίδια έχει χάσει εκτός έδρας με πολύ μικρή διαφορά, πλην του Ολυμπιακού. Είναι μία μαχητική ομάδα και νομίζω ότι εάν συνεχίσει έτσι, μπορεί να κάνει κάποιες νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος” είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφερόμενος στην ομάδα του: “Εμείς λόγω ενέργειας και καλού σουτ πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε με στόχο να βελτιωνόμαστε διαρκώς”.

Ο Τράβις Γκάρισον, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Αμαρουσίου και κατέληξε στην Καβάλα είπε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στα παιδιά του Αμαρουσίου για την προσπάθεια που έκαναν και κάνουν κάθε μέρα, την έχω ζήσει από κοντά, είναι άξια λόγου”.

Όσο για το σημερινό ματς τόνισε: “Εμείς θέλαμε αυτό το παιχνίδι και το κερδίσαμε. Όσον αφορά εμένα, προέρχομαι από έναν τραυματισμό και ακόμη σίγουρα δεν είδατε τις πραγματικές μου δυνατότητες”.