Η Καβάλα προετοιμάζεται για τον αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι στην Αθήνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας να τονίζει πως τη νίκη θα την πάρει η ομάδα που το θέλει πιο πολύ. Ο “Τίγρης” επισήμανε παράλληλα πως οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα έχουν το άγχος, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Καβάλα.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Όλοι έχουν καταλάβει στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι για μας το παιχνίδι με τον Περιστέρι. Είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, όμως νομίζω πως τα παιδιά έχουν καταλάβει το τι πρέπει να κάνουμε. Απαιτείται συγκέντρωση και υπομονή και στα 40 λεπτά. Το Περιστέρι και αυτό καίγεται για τη νίκη και θα έχει άγχος. Το παιχνίδι θα το κερδίσει όποια ομάδα το θέλει πιο πολύ”.

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Ταϊρού είπε: “Για μας αυτό το ματς σημαίνει πάρα πολλά και το ξέρουμε. Αυτό που πρέπει να βάλουμε πάνω από τους εαυτούς μας είναι η ομάδα. Παίζοντας πρώτα για την ομάδα και μετά για μας, θα φτάσουμε στη νίκη. Θα είναι σκληρό παιχνίδι, όμως θα ήμαστε εκεί γιατί έχουμε μία δουλειά να τελειώσουμε”.