Στη γειτονική Δράμα θα ταξιδέψει η Καβάλα για να αναμετρηθεί με τον γηπεδούχο ΚΑΟΔ. Στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας θα καθίσει για πρώτη φορά ο Άγγελος Κορωνιός ο οποίος και έκανε δηλώσεις για το επερχόμενο ματς:

“Προσπαθούμε να κάνουμε μία νέα αρχή, παίζοντας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ, που διαθέτει μία δυνατή έδρα. Εμείς ξέρουμε που βρισκόμαστε και παρ΄ ότι βρίσκομαι λίγες μόνο μέρες στην ομάδα, πρέπει να αλλάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, διεκδικώντας ότι μας αναλογεί από το συγκεκριμένο μάτς”.

Τη μεγάλη σημασία του αγώνα τόνισε και ο Χριστόφορος Στεφανίδης: “Στο σημείο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή δε μας επιτρέπει να ολιγωρούμε ούτε για ένα λεπτό μέσα στο παιχνίδι. Η εβδομάδα κύλησε με μία αλλαγή προπονητή και πάντα αποτελεί ερωτηματικό πως θα παρουσιαστούμε, αφού οι μέρες που ο νέος προπονητής βρίσκεται στην ομάδα είναι λίγες για να μπορέσει να δομήσει τις αρχές του στο παιχνίδι της ομάδας”.

Ο 32χρονος γκαρντ κλείνοντας τόνισε: “Βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική και χρόνος για εμάς, εάν δε βρούμε νίκες, θα τελειώσει! Δίνουμε έναν αγώνα στη Δράμα με μία ομάδα που μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει καλά, όμως εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω και ο στόχος μας είναι η νίκη, για πολλούς λόγους και όχι μόνο αγωνιστικούς“.