Tου Φώτη Δουκάκη
17/12/2011 (22:21)

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος θα μπορούσε να φανταστεί την πορεία της Καβάλας μετά από τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της. Η Ενωση βαδίζει από το κακό στο χειρότερο από την ημέρα που κέρδισε τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Ο κατήφορος για τους Μακεδόνες συνεχίζεται αφού σήμερα γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας βαριά ήττα από τον ΚΑΟΔ.

Και αν η προηγούμενη ήταν από τον εξαιρετικό φέτος Κολοσσό που μοιάζει ασταμάτητος, στη Δράμα ηττήθηκε από την ομάδα που μέχρι σήμερα είχε μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα.

Το χειρότερο δεν είναι τόσο οι εκτός έδρας ήττες, όσο ο τρόπος με τον οποίο έρχονται, αφού μέχρι στιγμής οι δύο τελευταίες εξορμήσεις είναι σχεδόν πανομοιότυπες στην άνεση του αντιπάλου. Χαρακτηριστικά και στη Ρόδο και στη Δράμα, οι… μηχανές του συγκροτήματος του Δημήτρη Πρίφτη έδειξαν να σβήνουν από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, ενώ στις πρώτες αγωνιστικές (μέχρι και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό) υπήρχε μία σχετική σταθερότητα, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι άλλη ομάδα.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους τραυματισμούς που δεν παίζουν ρόλο μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού που είναι συνηθισμένος από τις προπονήσεις.

Εν κατακλέιδι, κακά αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις δεν απαγορεύονται στον αθλητισμό. Η δουλειά για τις διορθώσεις έχει ήδη αρχίσει και το μόνο που μένει είναι να βγουν τα αποτελέσματα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου…