Η Καβάλα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Άγγελο Κορωνιό να αναλαμβάνει την ευθύνη. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του δεν είχαν συγκέντρωση, ενώ στάθηκε και στους τραυματισμούς και τις απουσίες που είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Γνωρίζαμε πολύ καλά την σημασία του παιχνιδιού αλλά λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα. Για την ομάδα μου έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλα είναι τελικοί. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα όπως πρέπει να κάνει ένας προπονητής. Με τέτοια νούμερα όμως που είχαμε σε δίποντα και τρίποντα δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα παιχνίδι. Δεν είχαμε συγκέντρωση και στο τέλος μας εγκαταλείψανε και οι δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να παλέψουμε το παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ είναι μία πολύ καλή ομάδα με βάθος και ποιοτικούς παίκτες και αυτό έλεγα όλη την εβδομάδα στους παίκτες μου.

Δυστυχώς ήρθε η ήττα που με δικαίωσε. Η ομάδα έχασε ένα παιχνίδι αλλά τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη. Πρέπει να παλέψουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια μας. Δεν θα σταθώ στα προβλήματα που έχουμε. Με τους Κόλεμαν να μην έχει κάνει προπόνηση εδώ και έναν μήνα, Μιλόσεβιτς και Μανωλόπουλο και όχι μόνο γιατί αυτά είναι καλές δικαιολογίες αλλά δεν αλλάζουνε τίποτα. Πρέπει να πιστέψουνε οι παίκτες μου ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στον ΚΑΟΔ που κέρδισε δίκαια. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια”.

Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Στεφανίδης είπε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Το θέλαμε πολύ και για αυτό υπήρχε και άγχος και πίεση στην ομάδα. Κάνουμε πολύ σκληρή προπόνηση αλλά δυστυχώς αυτό σήμερα δεν βγήκε. Σήμερα χάσαμε δίκαια, είμαστε στεναχωρημένοι για τον κόσμο μας αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω συμπαίκτες μου να κλαίνε μέσα στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι λες και ήταν η τελευταία αγωνιστική. Υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια και πρέπει να τα παλέψουμε όλα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι για μας ένας τελικός. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ“.