Του Φώτη Δουκάκη
19/06/2011 (12:54)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 5ο camp που διοργάνωσε η Ε.Κ. Καβάλας από την Παρασκευή έως την Κυριακή 19 Ιουνίου. Όπως αναμενόταν, η συμμετοχή των μικρών μπασκετόφιλων ήταν μεγάλη, με πάνω από 150 αγόρια και κορίτσια να δίνουν το παρών.

Η Καβάλα στήριξε έντονα την διοργάνωση, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στα παιδιά και τα παρότρυνε να συνεχίσουν με πάθος στο άθλημα.

Κοντά στα παιδιά όλες τις μέρες του camp, ήταν και ο βοηθός προπονητή Θωμάς Νίκου, ο τιμ μάνατζερ Νίκος Πενταζίδης, αλλά και σύσσωμο το προπονητικό τιμ του Ερασιτέχνη. Το οργανωτικό κομμάτι των προπονήσεων το είχε αναλάβει ο αρχιπροπονητής του Camp και μέλος του Ερασιτέχνη, Στέλιος Σχοινάκης, ο οποίος δήλωσε:

“Για 5η χρονιά η Καβάλα πραγματοποίησε το Camp της, στο οποίο μετείχαν πολλά παιδιά, όχι μόνο από την Καβάλα, αλλά και της γύρω πόλεις, χάρηκαν το μπάσκετ και γενικότερα έδειξαν για ακόμη μία φορά, πως το μέλλον τους ανήκει. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη χρονιά”.

Στην τελετή λήξης την Κυριακή ήταν όλοι παρόντες. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και πάρα πολλοί γονείς. Τα κύπελλα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ δόθηκαν στις ομάδες της Ένωσης ως εξής: Τους παμπαίδες βράβευσε ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, τις κορασίδες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λάκης Γοργίας, ενώ τους παίδες βράβευσε ο κ.Παπακωνσταντίνου.